Opolska Regionalna Organizacja Turystyczna zaprasza do udziału w szkoleniu on-line pn. „Produkty lokalne i tradycyjne, możliwości ich wykorzystania, promocji i dostępności.”, które odbędzie się 7 października 2022r. za pośrednictwem platformy szkoleniowej ZOOM.
Szkolenie poprowadzi Pani Izabela Byszewska - Prezes Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego. Tematem szkolenia będą produkty lokalne i tradycyjne, możliwości ich wykorzystania, promocji i dostępność. Szkolenie ma na celu ukazanie zasad, możliwości i dobrych przykładów współpracy producentów produktów lokalnych i tradycyjnych z restauratorami / lokalnymi przedsiębiorcami, którzy pragną oprzeć swoją ofertę na produktach lokalnych. Zapraszamy do udziału!
Poniżej załączamy program szkolenia wraz z formularzem szkoleniowym.
Na wypełnione formularze zgłoszeniowe czekamy do 30 września 2022r.
Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt.
Szkolenie realizowane jest w ramach operacji pn. „Szlak Kulinarny Opolski Bifyj – promocja i upowszechnianie wiedzy dotyczącej dziedzictwa kulinarnego regionu” w ramach Planu Działania Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich na lata 2014-202, plan operacyjny na lata 2022-2023.
Formularz zgłoszeniowy..docx (320,68KB)
Program szkolenia on-line OROT..pdf (581,16KB)